تفریح و سرگرمی
پیاز را بصورت ریز رنده كرده آب آن را گرفته با گوشت ماهی ، نمك وادویه بخوبی مخلوط نموده ورز دهید. نصف جوزهندی را هم روی آن رنده كرده مواد را بمدت چند دقیقه دیگر ورز دهید. از مواد مخلوط شده به اندازه ۵۰ گرم وبه اندازه یك پرتقال كوچك برداشته وآن را به شكل گرد درآورده در روغن سرخ نمایید.میتوان مواد را با وردنه صاف كرده وبا كاسه یا لیوان روی آنها قالب زده و بدین طریق به فیش برگرها شكل دهید. درصورت تمایل می توان به ازاء هركیلوگرم گوشت چرخ شده ماهی ۵۰ گرم دنبه چرخ شده نیز به مواد افزود. نظرات شما عزیزان:
آخرین مطالب آرشيو وبلاگ نويسندگان موضوعات پيوندها
تبادل
لینک هوشمند
|
|||
|